Search
  • Toke

Aarhus GeoSoftware søger ny softwareudvikler


Aarhus GeoSoftware er et relativt ungt software firma der ser ind i en periode med stabil vækst. Vi udvikler software til processering, inversion og visualisering af geofysisk data og vi søger en engageret og dygtig software udvikler, der skal udvide vores team af geofysikere og softwareudviklere. Du skal være med til at udvikle vores software, så den kan fortsat kan være i front med anvendelse over hele verden.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde vidt, og du bliver en central del af et uhøjtideligt og dynamisk team. Vi lægger stor vægt på, at du ser løsninger i stedet for problemer, og at du kan indgå i tæt teamarbejde med de øvrige softwareudviklere og geofysikere i gruppen.

Som udgangspunkt skal du både udvikle nye og vedligeholde eksisterende moduler i programpakken Aarhus Workbench. Programmet er en omfattende Windows applikation, som integrerer GIS, databaser, data management, dataprocessering og datatolkning – områder, som firmaet er førende indenfor på verdensplan. Programmerne er meget data tunge og er i stor udstrækning forskningsbaserede.

Du vil i et vist omfang have kontakt til vores brugere, mest i forbindelse med supportsager.

Du vil komme til at indgå i alle faser af udviklingsprojekterne, dvs. alt fra udarbejdelse og design af brugerflader til programmering af store selvstændige datamoduler og den endelige testning. Grundet den ofte høje kompleksitet stiller vi store krav til dokumentation. Programmerne/programpakken udvikles i Delphi, og indgående kendskab til dette miljø er en fordel.

Vi tilbyder

• Opgaver med at udvikle kompliceret software, der kommer til at udfordre dine analytiske evner til det yderste.

• Spændende og alsidige arbejdsopgaver i et godt arbejdsmiljø og med mest intern kommunikation på engelsk. Taler du mest engelsk og kun lidt dansk er det derfor ikke et problem.

• Fleksible arbejdstider og gode ansættelsesforhold.

• Gode kollegaer med en yderst fri omgangstone.

Vi forventer

• At du kan lide alle facetter af softwareudvikling, lige fra design og opsætning af brugerflader til nume